top of page

Dags att återfå livet i livet så att säga...

Efter att ha skrivit min senaste bloggpost har jag reflekterat, funderat och filosoferat. Kanske rondellerat och krackelerat samtidigt också? Så nu har jag bestämt mig för att göra vissa omstruktureringar i mitt liv. Varför jag går ut med detta till er offentligt är jag inte helt säker på, men det sägs att man har lättare för att hålla något man har lovat om man berättar det för andra.


P.S. Du behöver inte läsa vidare. Jag besparar dig den mödan D.S.


Här är förändringarna som jag behöver göra.....


Nummer 1: Gå och lägga mig tidigare med undantag för fotbollskvällar


Nummer 2: Göra någon form av avslappningsövning varje dag


Nummer 3: Ta mig tid att ta en 15-minuterspromenad för att sedan öka detta när min nacke och rygg klarar av det.


Dags att ta en kopp te eller en lunch utan att sitta vid datorn och studera eller jobba samtidigt...


Nummer 4: Träna upp och slappna av i nacke, axlar och rygg. Jag har redan tid till ett första besök hos fysioterapeut för min nacke som ger mig yrsel och illamående, så jag ska gå dit så ofta som det behövs och göra min övningar.


Nummer 5: Sätta en tidsgräns på 1 timme om dagen som har med företaget att göra tills studierna har sommaruppehåll.


Nummer 6: Ta mig tid att umgås med min man och mina barn oftare. Fortfarande okonkret plan för det här.


Nummer 7: Träffa folk oftare. Lika okonkret plan för det här.


Nummer 8: Göra någonting varje dag som jag tycker är roligt som inte innefattar jobb eller studier. Detta gör mig mer effektiv. (Gjorde detta under en period och jag mådde SÅ mycket bättre! Sedan kom måstena och överöste mig igen.....!)


Ok, jag kämpar på och tar en sak i taget! Immunförsvaret och behandlandet av yrseln/illamåendet/huvudvärken får prioriteras, så att det andra kan bli njutbart och genomförbart. I längden kan oeffektivitet göra en mer effektiv. Påminn mig, OK?! :)19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page