top of page

Gina Cinnamonis konst i världen

Jag har bestämt mig för att försöka få ut min konst i världen. Varför? Det finns två enkla svar på detta. Det första är att en internationell marknad är större än den svenska. Det andra svaret är att jag har fått uppfattningen att färgglada och semiabstrakta, lite naiva tavlor, går bättre hem i vissa andra länder än i Sverige. Kanske är det helt enkelt för att det finns ett större utbud och större målgrupper? Eller ännu mer troligt: en färggladare kultur (titta på husens färger och t.ex popkulturen!) Exempel på länder är främst USA, Mexiko, Spanien, Italien, Frankrike. Just nu så letar jag efter passande utställningslokaler i främst Madrid och Nice. Tänkte passa på att kombinera en resa med vernissage redan i höst alternativt till våren. Känner ni till någon plats, (galleri, hotell, restaurang etc.) som kan vara lämplig för medelstora till stora färgglada tavlor så kontakta gärna mig! Helst ska de finnas på plats i 6-12 månader alternativt tills de har sålt slut.

I love to hate you - 2018

Jag har varit i kontakt med ett par 5-stjärniga hotell i Madrid som har lovat att återkomma efter att de har haft möte om saken, så jag håller tummarna och ropar absolut inte hej förrän allting är helt bestämt, planerat och organiserat. Men man måste våga...så är det ju! (säger jag som vid vissa tillfällen är rädd för enkla ting som de flesta ser som vardagsmat, medan jag tar mig igenom svårare/annorlunda utmaningar som sätesförlossningar etc.) På något sätt måste man ju kompensera ;)


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page