top of page

Konstutställning på V Hotel i Helsingborg med Gina Cinnamoni

Uppdaterat: 14 maj 2018

Jag fick en väldig trevlig förfrågan om jag ville ställa ut min konst på V Hotel samtidigt som konstnären Julie Klein gör om hotelles premiumrum till levande konstverk. Självklart så tackade jag ja till att ställa ut på detta vackra hotell och dess bistro!Därför är ni varmt välkomna att besöka V Hotel på Fågelsångsgatan i Helsingborg från 18 maj till 21 maj där min konst finns på plats i bistron. Jag kommer att närvara under fredagen kl.17 och framåt på obestämd tid men kring kl.20 är det tänkt, så om ni vill säga hej så är ni välkomna att göra det :)Anmäl er gärna till eventet via https://www.facebook.com/events/641096232950341/ så vi har koll på ungefär hur många som dyker upp!


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page