top of page

Ny Design på Hemsidan

Som du kanske redan har märkt om du är en återkommande besökare på www.ginacinnamoni.com så har jag valt att satsa på en ny design och nya färger som bättre motsvarar min konst, min verksamhet och min profil. Mörkblått är en färgtrend som ändå har hållt i sig i några år nu men som även är klassiskt trendig och därmed aldrig går ur tiden. Orange/guld symboliserar alla de starka och klara färger som används i mina konstverk.

Sidan är även på engelska nu till viss del och kommer så småningom att översättas helt till engelska. Hur jag ska göra med själva blogginläggen har jag inte kommit fram till ännu då jag ändå känner mig säkrare på mitt modersmål - svenska, än på den engelska grammatiken. Annars är allting som vanligt på mina förlängda kanaler som Instagram och Facebook. Kom gärna med förslag på hur sidan kan förbättras! Varmt välkommen åter!

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page