top of page

Reklamfilm för Wknd by Hbg / Helsingborg

Det var flera år sedan sist men nu var det dags att medverka i ännu en reklamfilm. Den senaste var en reklamfilm 2009 (eller 2010?) för Nya Moderaterna där jag agerade sjuksköterska i Hässleholm.


Den här inspelningen för Wknd by Hbg var dock riktigt rolig att medverka i! Den första dagen hade jag hela familjen med mig till Fredriksdalsparken. Det snöade (i april!) och barnen blev överlyckliga för att få åka häst och vagn för första gången :)Bakom kulisserna av inspelningen i Fredriksdalsparken

Dagen efter var det inspelning på kvällen i det mörka Helsingborg som helt plötsligt hade fått en känsla av vår i luften med sina 11 grader och sol tidigare på dagen. Som småbarnsförälder är man inte precis bortskämd med att besöka city kvällstid, så bara att få hänga med maken i stan var en upplevelse! Filmteamet var väldigt trevliga, omtänksamma och professionella vilket gjorde det värt att stå och frysa som en gnu i ett kylskåp i 2, 5 timmar. Sviterna kom idag med huvudvärk, lite feber och sjukdomskänsla. Men teamet var nöjda med vår insats när vi promenerade genom stan som två turturduvor.


13 år sedan vi träffades och ännu går kärleken att fånga på film

Stort tack till min mamma med sambo som tog hand om barnen på kvällen, så att vi kunde medverka vid inspelningen, trots att vi inte var hemma förrän kl.22.30 på kvällen!


Det här hoppas vi få göra om i framtiden. Håll ögonen öppna på Youtube, VisitHelsingborg och Facebook för att se hela videon med alla de andra statisterna och scenerna i denna stad om 2-3 veckor. Jag uppdaterar er ;)

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page