top of page

Wow, vilken Påsk! Utställning och mat på VIA 95.

Det har verkigen varit roligt att ha utställning i mitt eget hem! Nu förstår jag bättre de utställarna som ställde ut under Skånes Fria Konstrunda 2017 när jag arrangerade detta. Jag får helt enkelt se till att hitta några som kan ta emot besökarna på samlingsutställningen till nästa år så att jag också kan ha en egen utställning ;)


Idag blev det en trevlig eftermiddag påVia 95 i Helsingborg med god tonfisk a la sashimi till smaklökarna. Fortfarande har jag inte kommit ut för att besöka andra konstnärer, men eftersom det är sista chansen hos flera imorgon så får jag planera en sväng trots allt.


I nästa vecka så är det dags för att medverka i filminspelning där barnen kommer att vara med på ett hörn. Mer om detta lite längre fram, Även en konsert med Darin väntar på makens begäran.


Det händer saker kan man säga...!


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page