top of page

Comfort Hotel Helsingborg 8 september - 11 november

Efter min utställning på V Hotel på Fågelsångsgatan i Helsingborg fick jag förfrågan från Comfort Hotel Helsingborg på Gasverksgatan att ställa ut i deras lobby. Hotellet har konstinspirerade rum med en matchande takterass. Då hotellet redan hade ett konstintresse kändes det naturligt att tacka ja till erbjudandet.


Comfort Hotel Helsingborg 8 sept - 11 nov


Vernissagen äger rum lördagen den 8 september kl.12.00-15.00 och utställningen varar fram till 11 november. Det blir flera av mina senaste tavlor som är stora (100x150cm) och abstrakta. Tänka sig...jag som i ett tidigare inlägg skrev att jag inte vågade mig på abstrakt :) Men responsen har varit positiv, så jag antar att jag inte är helt kass på det ;)


Varmt välkommen om du har möjlighet!

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page