top of page

Recension av i_min_bokhylla


Passion, konst, erotik och Rom allt så målande beskrivet att det känns som om man är där.

Ofelia förbjudna färger är ett passionerat och välskrivet drama av Gina Cinnamoni.


Konstnären Ofelia Monti- Lind kör fast i den kreativa utvecklingen och den lika hopplösa samborelationen med Gabriel. Efter att ha firat sin pappa och styvmamma bröllopsdag faller Ofelia återigen för sin 15 år äldre styvbror, Maxi - en charmig gift man som världsvan tar för sig av livets alla godsaker, utan att plågas av samvetskval.

För att lyckas i konstbranchen krävs mod, känsla och passion. Men vad händer när kärleken till konsten blir viktigare än moralen. Och är det verkligen värt att riskera allt man har för konstens och kärlekens skull?


Ofelia och Maxi är vackert och trovärdigt gestaltade så är även alla andra karaktärer i boken. Det är en passionerad lättläst bladvändare som man utan svårighet kan läsa i ett sträck.


En bok som är både spännande och oväntad. Man har inte tråkigt en sekund, det finns ett starkt driv framåt hela tiden och man rycks med i stundens hettan.


Gina Cinnamoni har själv ett förflutet som konstnär och galleriet och det märks i texten att hon vet vad hon pratar om. Så ett stort tack till dig @ginacinnamoni för att jag fick läsa din härliga och varma bok.


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page