top of page

Vem visste mest i "Vem Vet Mest?"?

För er som har missat det, så medverkade jag i avsnittet av Vem Vet Mest? som sändes 28 september. Inspelningen var i april, så det var en lång väntan innan jag fick avslöja resultatet för nära och kära. Jag hade definitivt inte de bästa förutsättningarna för att tävla; somnade kl.04.30, skulle upp kl.07 igen för att äta hotellfrukost, vilken var riktigt dålig rent ut sagt, fick sitta och vänta på deltagarna i programmet före oss på klappstolar, vilket plågade mina ömtåliga axlar och nacke, dessutom hade det blivit fel med lunchen, så castingansvarige fick leta efter lunch till mig som jag sedan kastade mig i på mindre än 5 minuter. Dessutom avslöjade min pulsklocka att jag låg på 125-145 i puls under hela den tiden som jag stod upp och tävlade.
Men jag älskar ju att tävla. Fick bara blackout på två frågor som ligger vääääldigt långt bak i minnet. Vem minns Angela Merkel och Jolly Rogers bara sådär liksom? Men fokuset fanns där fokuset behövde vara och jag överraskade mig själv totalt genom att vinna.


Skulle ha åkt upp en vecka senare, men fick ringa på morgonen och avboka pga hälsoskäl. Tyvärr!!! Men men, man får vara nöjd med det lilla. :) Ska definitivt söka till fler frågesportsprogram :)


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page